0 image/svg+xml

Markadan Daha Fazlası

Aug 01, 2023
0 Yorumlar

Rose Ali's Sadece Bir Marka Değil.

Günümüzde, hemen hemen bir çok sektörde sizlerin de bildiği üzere her gün ortaya çıkan yeni rakipler, daha gelişmiş ürünler ve pazarlama taktikleriyle, biz tüketicilerin karar ve tercihlerini etkilemeye çalışmaktadırlar. Öte yandan, bilgi düzeyi ve yaşam standartlarımızdaki yükselmeyle daha zor tatmin edilebilen biz tüketiciler ise, kitle iletişim araçlarının sayısının ve çeşitlerinin artması, farklı alternatiflere kolay ulaşıyor olmamız nedeni ile ikna edilmesi çok zor bir özne haline geldik.Artık, reklam ve bilgi istilasına uğratılmış biz tüketici açısından çoğu mesaj, gürültü muamelesi gibi görünmektedir. Bunu sürekli yaşadığımızı inkar edebilirmiyiz? Elbette hayır. İste bu süreçte biz tüketici ile bağ kurmanın ve ek değerlerler yaratmanın yegane yolu markalaşmaktan geçmektedir. Marka, bir kişinin satın aldığı ve doyum sağladığı, somut ve soyut bir dizi nitelik vaadidir. Bu yönüyle marka üründen aslında çok farklıdır. Ürün, fabrikada; marka ise, zihinlerde üretilen benzersiz bir fikir ya da konsepttir aslında. Ürün, rakipçe kopyalanabilir; ama marka ise benzersizdir. Bir ürünün modası çabucak geçebilir; ama başarılı bir marka ise sonsuzdur. Bu bağlamda, markalaşmak bir firmaya ayırt ve tercih edilme; hali ile fazla adetlerde satışlar ve daha birçok katma değer sağlayabilir.

İşte tam bu noktada Rose Ali’s in kurulma ve yayılma serüveni başlıyor. Öyle ki bu gün bir çok sektörde hangi ürünü hem kaliteli hem de uygun yani ucuz fiyata alabildiğimizi gördük. Şahsen ben hiç görmedim. O büyük Şok Kampanya etiketleri altında aslında dün 3 kuruşa satılan o ürünü bu gün 8 kuruşa çıkartıp etiketi değiştirdiklerinde şok indirim adı ile bu sefer 5 kuruşa satın almadık mı ? Cevaplarınızı duyar gibiyim. Yıllarca bir tüketici iken bu gün hem bir tüketici hem de üreten bir marka olmak zor gibi görülse de Rose Ali’s i kurarak başarmak istediğimim aslında önce bir birey olarak bizim neye ihtiyacımız var düşüncesi ile sonrasında ihtiyaç duyulan bunca ürün yelpazesinde biz aynı ihtiyaç duyduğumuz kaliteyi, uygun ve ucuz fiyat politikası ile nasıl sağlayabiliriz diye düşündüm ve karar verdim. Ulaşabildiğim, üretebildiğim yada ürettirebildiğim hangi sektörde bir ürün var ise bunları ben gibi, biz gibi tüm tüketicilerle buluşturmanın yolu olarak gördüğüm ve elbette az da olsa bir kazanç sağlamak adına RA Rose Ali’s firma açılışımızı gerçekleştirdim. Dilediğim ve hatta gönülden istediğim odur ki Rose Ali’s Markası ürününü alan her bir tüketici birey kısaca her bir aile ferdinin yüzünde gerçek ve mutluluk gösteren ufacık bir tebessüm oluşsun. Bu anlamda doğru ve hiç olmazsa ufakta olsa iyi bir şey yapmış olabilmenin vereceği gururla kimbilir belkide ileride ürün yalpazelerini genişletir daha çok kitleye ve daha çok bireylere ulaşabiliriz. Şimdi neden RA Rose Ali’s bir markadan daha fazlası dediğimizin yanıtı olmuştur ümidi ile…


Önce Güven.

Güven, tüm ikili ilişkilerin temeli olduğu için marka sadakatini geliştirmenin en iyi yollarından birisidir. Özdeşleşme, müşteri ve marka arasındaki ilişkilerin altını çizen, kilit bir bağlantı ve psikolojik bir alan olarak görüldüğü için pazarlamadaki birçok önemli tüketici davranışını açıklayan kavram olarak kabul edilmektedir. Buradan hareketle satın alacağınız ürün yada ürünlerin markalarına güvenmek için deneyimlemek en iyi yollardan birisidir.

Bir Türk Markası !!!

''Başarının yolu, konuşmayı bırakmak ve yapmaya başlamaktır.'' Akla uygun inancın temeli üreticiliktir; inancımıza göre yaşamak, üretici olarak yaşamak demektir...

Web Sitemiz Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından oluşturulan Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS) ’e kayıtlıdır.

Markamız T.C Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Türk Patent Ve Marka Kurumunca Onaylı olup, Patentli Bir Türk Markasıdır.

“17/ 10 /2023 Tarihinde RA Rose Ali's Markamız Tescil Edilmiştir. ”

A.A.K ... 2023

rose ali's markamıza ait ürünlerin üretim serüveni...

Tüm ürünlerimizi siz değerli müşterilerimiz için özenle tasarlıyoruz. Hünerli ellerden çıkan onlarca ürünlerimizi büyük bir titizlikle hazırlıyor ve sizlere sunuyoruz.

Size kalan sadece içlerinden beğendiklerinizi gönül rahatlığı ile sipariş verip satın aldığınız ürünlerin keyfini çıkartmak.

İlgili Ürünler
Yorumlar: 0
Yorum Yaz

Yorum yok

Destek Hattı